به گزارش ميراث‌آريا(chtn) به نقل از ستاد اطلاع رساني پنجمين نمايشگاه عطر سيب، آقاجانيان، مدير پروژه ساخت ضريح حضرت ابوالفضل(ع)، در اين خصوص تصريح کرد: ضريح سابق حدود ‪۴۰‬سال قدمت داشته و در نوع خود بي‌نظير بوده است که توسط تيمي از اساتيد اصفهاني که تاکنون يکي از آن‌ها مسئوليت ضريح جديد را به عهده دارد در کربلا ساخته شده بود.

وي، پايه‌هايي که در ضريح جديد حضرت ابوالفضل (ع) استفاده مي‌شود را از نوع استيل مقاوم خواند و اظهار داشت: پايه‌هاي ضريح قبلي از چوب بود که در اثر آب‌هاي تحت الارضي رودخانه فرات که وارد کربلا شده ، به مرور زمان از بين رفته بود،ولي ضريح جديد با مقاومتي که دارد ‪ ۵۰۰‬سال مي‌تواند پا بر جا بماند.

مسئول ستاد بانوان کربلا، با اشاره به اينکه ‪ ۵/۱‬تن نقره و ‪ ۳۰‬کيلوگرم طلا تنها بخشي از هزينه ساخت ضريح است تصريح کرد : استاد عباسپور که اکنون سرپرست کار اساتيد است ‪ ۴۰‬سال پيش در سن ‪ ۱۹‬سالگي ساخت ضريح اصلي حضرت ابوالفضل (ع) شرکت داشته است .

خانم آقاجانيان، با اشاره به استفاده از مينا کاري در اين ضريح ادامه داد: ميناکاري ضريح با اثر مرحوم استاد فضايلي مکمل طرح‌هاي قبلي ضريح خواهد بود و با طراحي مجموعه اين ضريح و ضريح اصلي به جز در قسمت حاشيه‌ها که با گل تزيين شده، مغايرتي ندارد.

مدير پروژه ساخت ضريح حضرت ابوالفضل (ع)، ساخت ضريح را در کارگاه و قرار دادن در معرض ديد عموم را اتفاقي نادر خواند و گفت:اغلب ساخت ضريح‌ها در مکان‌هايي مخفي و دور از ديد مردم ساخته مي‌شدند و مردم نمي‌توانستند شاهد اين اتفاق باشند.

يادآورمي‌شود؛ ساخت ضريح حضرت ابوالفضل (ع)همزمان با برپايي نمايشگاه عطر سيب در فرهنگسراي بهمن تهران انجام مي‌شود.114/

انتهای پیام/

کد خبر 1386101542